kronika 2020

Pevci v šmarjeških termah, 29. januar 2020

V sredo, 29. januarja 2020, smo kresovi pevci, člani zasedbe Lí-Lá, pričeli s svojimi nastopi v letu 2020. Tokrat smo bili v Šmarjeških termah, kjer smo se že pokazali in so bili z nami zadovoljni. Tokrat smo v 1 uri svojega programa odpeli ljudske pesmi domače pokrajine.


 Drugi nastop za pevce, 4. februar 2020

Svoj drugi nastop smo pevci Li-La imeli v torek, 4. februarja 2020, v šmarjeških termah. Med publiko je bilo opaziti tudi nekaj domačinov, kateri so se “pofočkali” da pridejo kar na našem Facebooku, kjer tudi objavljamo dogodke. Tako je bila avla pri recepciji do zadnjega stola polna, gostje so stole nosili še iz terase, na koncu pa nas kar niso spustili iz “odra”, tako da smo zapeli še dve v slovo, na koncu pa že na samem odhodu še eno za po poti. Hvala takšni publiki, da obstaja, saj nam s tem daje znak, da smo na pravi poti.


plesalci in tamburaši navdušeni, 18. februar 2020

Plesalci vodilne skupine in tamburaši FD Kres smo tudi v torek, 18. februarja 2020 navdušili občinstvo v termah Šmarješke Toplice. Zaplesali in zapeli smo slovenske pesmi in plese, tamburaši pa so “odbrenkali” nekaj domačih in nekaj uspešnih, nad čimer so bili gostje navdušeni in so želeli še dodatne plese in pesmi.


Brez ljubezni plesa ni, kdor se ljubi, se vrti.